Leden vergadering Progressief Akkoord

Save the date: 27 november ledenvergadering

Op woensdag avond 27 november 2019 is er een ledenvergadering in het Sint-Joseph te Montfoort. Aanvang 19.30uur. Programma en agenda van de avond volgt per mail. 

Enkele keren per jaar is er een ledenvergadering en tevens organiseren we diverse interessante leden activiteiten.

7 september leden uitje

Update: We hebben een extra onderdeel toegevoegd aan het programma. Wie wil (kan....en durft........) kan voorafgaand aan de wandeling de kerktoren van Linschoten beklimmen. Dat is een spectaculaire klim over smalle trappen en sluip door, kruip door onder de kerkklokken... Beloond met een prachtig uitzicht over Linschoten en omgeving! Wil je deze ervaring niet missen? Zorg dan dat je om 12.30 uur klaar staat bij de kerk!

Progressief Akkoord organiseert zaterdagmiddag 7 september een gezellig en leerzaam uitje voor alle leden. We verzamelen om 13.30 uur bij het Wapen van Linschoten.

Dan maken we onder begeleiding van een gids een historische wandeling door het mooie dorp Linschoten. Ook al denk je Linschoten te kennen, je zult zeker voor verrassingen komen te staan! Na afloop, rond 15.30 uur is het tijd voor een hapje en drankje in het ecopark in Linschoten. Dat doen we volgens ons beproefde en bekende recept.

Alle leden zijn welkom en neem gerust partners en/of kinderen mee.

Graag van te voren aanmelden.
Stuur een mailtje naar José van Dijk, jhjmvandijk@gmail.com


We verheugen ons op een gezellige middag!


Het organiserend comité: José van Dijk, Antoinette Smit, Marike Uilenreef.