Oproep: Duurzaam Montfoort zoekt bestuursleden

Duurzaam Montfoort is hét duurzaamheidsplatform voor Montfoort en Linschoten. Ons doel is een gezonde leefomgeving, nu en later. Daarom werken we met inwoners, gemeente, bedrijven en organisaties samen aan een duurzame gemeente. Onze vrijwilligers houden zich in werkgroepen bezig met onderstaande thema’s.

Afval
De werkgroep Afval zet zich in voor een gezonde en schone leefomgeving. Een fijne omgeving om in te wonen en te recreëren is vrij van zwerfvuil en ander afval. Daarom houden wij ons bezig met afvalscheiding, afvalvermindering en het voorkomen en opruimen van zwerfvuil.

Groen
De werkgroep Groen zet zich in voor meer groen en een grotere biodiversiteit in Montfoort en Linschoten. We houden ons bezig met het vergroenen van tuinen, regentonnen, en het bij-vriendelijk en bloemrijker maken van onze omgeving.

Energie
Duurzaam Montfoort is betrokken bij het thema energie. Een gezonde en schone leefomgeving betekent dat we op een schone manier onze energie opwekken en er efficiënt mee omgaan.

Duurzaamheidsprijs
Ieder jaar reikt platform Duurzaam Montfoort de duurzaamheidsprijs uit. Met de prijs willen wij duurzame organisaties in Montfoort en Linschoten belonen voor hun inspanningen voor een gezondere, duurzamere wereld.

Komt u het bestuur versterken?
Om verschillende redenen vertrekken binnenkort twee bestuursleden. Wij zoeken twee nieuwe bestuursleden ter vervanging van hen. U kunt per direct aan de slag. De huidige bestuursleden kunnen u goed inwerken en de gezellige club vrijwilligers helpt u snel op weg. We hebben goede contacten met de gemeente en in de regio.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:
-binding hebben met onze gemeente
-bestuurlijke ervaring in bedrijfsleven, maatschappelijke organisatie en/of overheidhebben
-interesse hebben in duurzaamheid

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u belangstelling? Of kent u iemand die misschien geïnteresseerd is? Mail dan naar info@duurzaammontfoort.nl 

 

duurzaam-samengesteld-beeld.PNG