Commissieleden

Leo Hammendorp

heeft tijdens zijn werkzaam bestaan veel internationaal gereisd. Door dat reizen zie je niet alleen de wereld door andere ogen, maar ook krijg je een ander gevoel voor de lokale situatie.

Het was dan ook niet zo moeilijk om ja te zeggen tegen deelname aan de raadsfractie van Progressief Akkoord en later als fractievoorzitter op te treden. In de raad kan ik meewerken om Montfoort een betere plaats te maken, door alle bevolkingsgroepen een eerlijke kans te geven, door doordacht aan woningbouw te werken, door te werken aan een gezelligere binnenstad.

Maar gelijktijdig ook als Montfoort de verantwoordelijkheid te nemen voor onderwerpen die onze gemeente te boven gaan, door regionale samenwerking en werken aan b.v. onze bijdrage aan de energietransitie en zorgen dat het mooie landschap behouden blijft.

Eric Vink

woont al ruim dertig jaar met veel plezier in
Linschoten.“De wereld verandert en daar moeten we verstandig mee omgaan. Zelf draag ik mijn steentje daar graag aan bij. Sinds november 2016 als commissielid, met speciale aandacht voor ruimtelijke ordening, landschap, klimaat en inwonersparticipatie.’’