Actueel

Lees hier het laatste nieuws van Progressief Akkoord. Je kan je ook aanmelden voor de onze nieuwsbrief. Op de Hoogte

22 maart 2023

Hoogste punt Kindcentrum Montfoort bereikt

Het Kindcentrum Montfoort heeft vandaag, woensdag 22 maart, het hoogste punt bereikt van het nieuwe gebouw en het was een feestelijke gebeurtenis.

20 maart 2023

Bakkershuis blijft open!

Motie Bakkershuis moet blijven Raadsbreed aangenomen!! Tijdens de raadsvergadering van 20 maart presenteerde Progressief Akkoord de Motie Bakkerhuis moet blijven!

21 januari 2023

Open dag van de milieustraat Montfoort

Op zaterdag 21 januari was het zover: de open dag van de milieustraat in Montfoort! In samenwerking met Afval van Utrecht (AVU) werd er een gezellige dag georganiseerd waar we alles konden leren over grondstoffen.

2 november 2022

Toekomst voor de bibliotheek

De toekomst lacht de bibliotheek in Montfoort en Linschoten toe. Afgelopen maandag besloot de raad structureel geld vrij te maken voor de bibliotheek. De weg staat nu vrij voor een volwaardige bibliotheek in Montfoort en Linschoten.

1 juli 2022

Verkiezingsbelofte ingelost: in 2023 gaat de school open!

Het was nog even spannend of de nieuwe coalitie zou blijven bij haar bezwaren tegen de bouw van het scholencomplex aan de Parklaan. Maar of het nu ‘voortschrijdend inzicht’ is geweest, of ‘ingedaald reëel besef’, feit is dat er uiteindelijk groen licht is gegeven aan de realisatie van het oorspronkelijke plan van onze voormalig wethouder Yolan Koster.

7 maart 2022

Feestelijke officiële opening Bibliotheek

Het Huis van Ervaring is op maandagochtend 7 maart op feestelijke wijze officieel geopend en daarmee heeft Progressief Akkoord haar verkiezingsbelofte ingelost. “Met dank aan Jocko” zijn de woorden van Yolan Koster als zij haar voorganger Jocko Rensen roemt om zijn initiatief de ooit weggesaneerde bibliotheek nieuw ).

Met onze nieuwsbrief willen wij graag informeren over onderwerpen die spelen in Montfoort en Linschoten.