Hoogste punt Kindcentrum Montfoort bereikt

Geweldig nieuws!
Het Kindcentrum Montfoort heeft vandaag, woensdag 22 maart, het hoogste punt bereikt van het nieuwe gebouw en het was een feestelijke gebeurtenis. Wethouder Kees van Dalen had de eer om de vlag van het Kindcentrum te hijsen, na een avontuurlijke klim op de smalle ladder,en dat deed hij met groot succes. Het is echt fantastisch dat het gebouw binnen slechts 3 maanden zo ver gevorderd is en dat ze op schema liggen om het in november op te leveren.

BENG
Het Kindcentrum Montfoort wordt een prachtig gebouw van 2 bouwlagen hoog, met ruimte voor 3 basisscholen en kinderopvang. Er wordt hard gewerkt aan het metselwerk van de buitenkant en het gebouw krijgt steeds meer het gewenste uiterlijk. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan een gezond binnenklimaat en wordt er gezorgd voor een energiezuinig en milieuvriendelijk onderwijsgebouw volgens de BENG norm.

Eigen identiteit
Het Kindcentrum Montfoort wordt een fijne plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De drie basisscholen krijgen ieder een eigen identiteit en worden op natuurlijke wijze met elkaar verbonden. In het hart van het gebouw komt een centrale hal waarin gedeelde en gezamenlijk te gebruiken ruimten te vinden zijn zoals speelzalen en een centrale keuken.
 
Opvang
En hoe leuk is het dat de opvang ook een plekje krijgt in het nieuwe Kindcentrum Montfoort! Kind & Co Ludens verzorgt voor meerdere scholen de buitenschoolse opvang en dat wordt nu uitgebreid met het kinderdagverblijf.

Wat een geweldige vooruitgang voor het onderwijs in Montfoort en wat zullen alle kinderen hier straks met veel plezier naartoe gaan!