Een bruisende Linschotense Kunstroute

De Linschotense Kunstroute 2023 was een betoverend evenement dat de bezoekers een gevoel van verwondering en voldoening gaf. Het thema "Onder de Scheve Toren" zorgde voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Op deze prachtige zonovergoten dag werden we getrakteerd op een overvloed aan kunstwerken die de zintuigen prikkelden en de verbeelding stimuleerden.

Bij het betreden van de tuinen, huizen en straatjes van Linschoten werden we direct overrompeld door de artistieke pracht die ons omringde. Beelden, schilderijen, keramiek, sieraden en nog veel meer kwamen op ons pad. Elk kunstwerk had zijn eigen verhaal, en de kunstenaars waren er trots op om ons te laten zien wat zij met hun creatieve handen hadden gemaakt. Het was een intieme en persoonlijke ervaring, waarbij we de kans kregen om de verlegenheid van de kunstenaars te overwinnen en ons te laten meevoeren in hun wereld.
 

De Linschotense Kunstroute laat ons beseffen dat kunst niet rechttoe rechtaan is. Net als de scheve toren van Linschoten, die afwijkt en vragen oproept, is kunst bedoeld om ons uit het lood te trekken en onze verbeelding wakker te houden. Het evenement biedt een unieke kans om te ontsnappen aan het alledaagse en te genieten van de schoonheid en creativiteit die ons omringt. Het inspireert ons om ons eigen pad te volgen, om af te wijken van de gebaande wegen en ons te laten leiden door onze eigen creatieve impulsen.

De terugkeer van de Linschotense Kunstroute na drie jaar pandemiebeperkingen is een reden tot vreugde en optimisme. Het feestelijke evenement heeft ons verrast en geïnspireerd. Na een onvergetelijke editie kijken we uit naar de volgende, vol kunst, ontmoetingen en verwondering. Het was een prachtig evenement!