Stem Anna

Ook wil ik graag de speeltuinen van Linschoten een make over geven. Er is genoeg te doen....

Ik ben geboren en getogen in Linschoten. Opgegroeid in de wijk Rapijnen en woon nog steeds in Linschoten met mijn man en twee ( bijna drie..) kinderen.
Het is niet voor niks dat ik samen met mijn man Paul ( ook geboren in Linschoten) er bewust voor heb gekozen om in Linschoten te blijven wonen en onze kinderen hier op te laten groeien.

Ik heb heel veel warme herinneringen aan mijn jeugd. Een groene en mooie wijk Rapijnen waar ik opgroeide met heel veel leeftijdsgenootjes om mij heen. We waren heel veel buiten en fietsten eindeloos rondjes door de wijk en speelden in de speeltuinen. Veel van mijn huidige vriendinnen  komen uit Linschoten.

Ik gun onze kinderen eenzelfde veilige jeugd in ons mooie dorp. Dat ze gewoon op de fiets  naar de voetbalvereniging kunnen, naar hun school of naar vriendjes. Samen kunnen we er voor zorgen dat dit dorp mooi blijft met voldoende voorzieningen en woningen voor jong en oud. Want het zijn de voorzieningen, verenigingen en vrijwilligers die ons dorp levend houden. Er zijn zo veel mensen actief in verschillende verenigingen en comités. Zo ben ik zelf jaren lang lid geweest van het Oranjecomité in Linschoten; ik vind  Koningsdag echt de gezelligste dag in Linschoten. Iedereen verzamelt zich in het dorp en veel oud-inwoners  komen er speciaal voor terug. 

Om nog meer te kunnen betekenen voor Linschoten besloot ik mij een paar maanden geleden kandidaat te stellen voor de gemeenteraad namens Progressief Akkoord. Een partij die zich inzet voor een groene en sociale gemeente: iets waar ik helemaal achter sta.  Ik wil mij inzetten voor betaalbare woningbouw in Linschoten, zodat ouderen én jongeren hier kunnen blijven wonen. Linschoten verdient een mooi dorpsplein en een bibliotheek. Ook wil ik graag de speeltuinen van Linschoten een make over geven. Er is genoeg te doen ... 

Ik hoop straks in de gemeenteraad te komen en echt wat te betekenen voor Linschoten en haar inwoners.

Anna van Eijk-Eling
 

Waarom stemt Gusta op Anna? Check dit filmpje!