Stem Paul

Montfoort is een fijne plek om te wonen en ik zet mij in om dit voor de inwoners zo goed mogelijk in stand te houden. 

Geboren in Montfoort in 1964 in de wijk Keizerrijk. Vanaf mijn jeugd is Montfoort de plaats waar ik mijn leven heb opgebouwd.  Naast een fijn gezin heb ik er mijn werk en voel ik mij uitermate betrokken bij de lokale samenleving.

Ik heb Montfoort zien veranderen in al die jaren, veelal ten goede, maar soms heb ik ook wat bedenkingen over bepaalde ontwikkelingen. Het engagement heb ik van mijn ouders meegekregen. Zij waren maatschappelijk betrokken, hadden het sociale hart op de goede plaats en hebben zich altijd vol ingezet voor een beter Montfoort. Het bekommeren om de ander en duurzaam omgaan met je omgeving is er dan ook met de paplepel ingegoten.

Wat dat laatste betreft, ben ik bij Progressief Akkoord aan het juiste adres en hoop ik politiek actief mijn steentje te mogen bijdragen aan een beter Montfoort.”

Ik ben werkzaam als internet ondernemer. Heb twintig jaar samen met Hans Kruit een ontwerp en multimedia bureau gehad. Sinds 2019 ben ik als co-founder actief betrokken bij Quodari, het privacy vriendelijke sociaal platform. Winnaar van de Nederlandse privacy award 2022.

In mijn jeugd ben ik met veel plezier lid geweest van diverse sportverenigingen en van de scouting die ik nu al jaren ondersteun in hun wens om tot een fatsoenlijke huisvesting te komen.

Ik ben lid van de businessclub Montfoort S.V.’19, draag als gast bij aan de STAM en ben vriend van het Zwembad. Wanneer het zwembad weer open is trekken we daar een aantal keer per week onze baantje. Naast zwemmen stap ik graag op de racefiets om de ruime omgeving van Montfoort te verkennen. 

Montfoort is een fijne plek om te wonen en ik zet mij in om dit voor de inwoners zo goed mogelijk in stand te houden. Mijn aandacht gaat uit naar het continueren van een goed ondernemersklimaat, naar de kansen die de energietransitie biedt, naar zorgvuldig omgaan met onze groene omgeving, maar ook oog voor de vele verenigingen die Montfoort en Linschoten telt.”

Waarom Paul op Paul stemt. Check het filmpje!