Actueel

Lees hier het laatste nieuws van Progressief Akkoord. Je kan je ook aanmelden voor de onze nieuwsbrief. Op de Hoogte

30 mei 2023

QR Fit-route officieel geopend

Op dinsdag 30 mei heeft Wethouder Kees van Dalen de QR Fit-route officieel geopend. Hij was aanwezig bij de start van de route en nam zelf actief deel aan verschillende oefeningen en activiteiten langs de route. Als wethouder van de gemeente Montfoort toonde hij zijn betrokkenheid en enthousiasme voor dit initiatief door zelf deel te nemen en het belang van bewegen en gezondheid te benadrukken.

22 maart 2023

Hoogste punt Kindcentrum Montfoort bereikt

Het Kindcentrum Montfoort heeft vandaag, woensdag 22 maart, het hoogste punt bereikt van het nieuwe gebouw en het was een feestelijke gebeurtenis.

20 maart 2023

Bakkershuis blijft open!

Motie Bakkershuis moet blijven Raadsbreed aangenomen!! Tijdens de raadsvergadering van 20 maart presenteerde Progressief Akkoord de Motie Bakkerhuis moet blijven!

21 januari 2023

Open dag van de milieustraat Montfoort

Op zaterdag 21 januari was het zover: de open dag van de milieustraat in Montfoort! In samenwerking met Afval van Utrecht (AVU) werd er een gezellige dag georganiseerd waar we alles konden leren over grondstoffen.

2 november 2022

Toekomst voor de bibliotheek

De toekomst lacht de bibliotheek in Montfoort en Linschoten toe. Afgelopen maandag besloot de raad structureel geld vrij te maken voor de bibliotheek. De weg staat nu vrij voor een volwaardige bibliotheek in Montfoort en Linschoten.

1 juli 2022

Verkiezingsbelofte ingelost: in 2023 gaat de school open!

Het was nog even spannend of de nieuwe coalitie zou blijven bij haar bezwaren tegen de bouw van het scholencomplex aan de Parklaan. Maar of het nu ‘voortschrijdend inzicht’ is geweest, of ‘ingedaald reëel besef’, feit is dat er uiteindelijk groen licht is gegeven aan de realisatie van het oorspronkelijke plan van onze voormalig wethouder Yolan Koster.

Met onze nieuwsbrief willen wij graag informeren over onderwerpen die spelen in Montfoort en Linschoten.