Actueel

Lees hier het laatste nieuws van Progressief Akkoord. Je kan je ook aanmelden voor de onze nieuwsbrief. Op de Hoogte

7 maart 2022

Feestelijke officiële opening Bibliotheek

Het Huis van Ervaring is op maandagochtend 7 maart op feestelijke wijze officieel geopend en daarmee heeft Progressief Akkoord haar verkiezingsbelofte ingelost. “Met dank aan Jocko” zijn de woorden van Yolan Koster als zij haar voorganger Jocko Rensen roemt om zijn initiatief de ooit weggesaneerde bibliotheek nieuw ).

5 maart 2022

Montfoort in aktie voor Oekraine

De oorlog in Oekraine houdt ons allemaal bezig. En velen willen hun zorgen graag omzetten in daden. Om op deze wijze iets te kunnen betekenen voor de mensen uit Oekraine die momenteel massaal hun land moeten ontvluchten.

2 maart 2022

Maria (91) en Ilse (28) in gesprek over Montfoort

In het gesprek valt het leeftijdsverschil van 63 jaar snel weg. Maria Glissenaar-Bierlaagh en Ilse van der Horst herkennen veel in elkaar: beiden lid van Progressief Akkoord en hebben een sociaal en groen hart. En in dat hart brandt het vuur om politiek actief te zijn en de gemeente Montfoort beter te maken. “Politiek is de motor. Daar is de macht om dingen te veranderen”, vat Maria samen.

27 februari 2022

Hoge gasprijs: juist nu je huis verduurzamen

Progressief Akkoord roept inwoners op massaal gebruik te maken van de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR). Hiermee kunnen inwoners hun huis verduurzamen zonder te investeren. Ook het regelwerk wordt hen uit handen genomen.

24 februari 2022

Merkwaardig

‘Geen IJsselbode’ prijkt er op de klep van een brievenbus ergens in de wijk Hofland. Merkwaardig, want blijkbaar is wel de andere weekkrant op de deurmat gewenst en ziet men derhalve af van een ‘ja-nee’ sticker. De verkiezingsfolder van Progressief Akkoord glijdt makkelijk naar binnen en zal hopelijk de bewoner opnieuw aanzetten tot het maken van een heldere keuze.

4 februari 2022

Nieuw gebouw voor Hobbitstee, Howiblo en Graafjan in Montfoort

Op vrijdag 4 februari ondertekenden Yolan Koster-Dreese, wethouder van Progressief Akkoord en Jack Hazen, commercieel directeur Pellikaan Bouwbedrijf , de overeenkomst om te starten met het ontwerp en de bouw van het nieuwe Kindcentrum Montfoort.

Met onze nieuwsbrief willen wij graag informeren over onderwerpen die spelen in Montfoort en Linschoten.